Followers

Wednesday, 11 April 2012

Dia yang menjadi kesayangan saya.!~

Assalamualaikum.!~


11/04/2012 : Dia kena tahan wad...again.!!! sbb DEMAM PANAS.... =(

          Who is he.??jeng..jeng...His name is SYED MUHAMMAD MUSTAQIM SYED NUR KHAIRUL UMUURI...*panjang kan..hihi..mustaqim adalah anak kepada sepupu sy. Even though i dont have my own nephew,taqim the only one like my own nephew =)

         Gelak tawa nakal si taqim selama ni memecahkan kesepian kanak kanak kecil di teratak kami...(pergh ayat klasik gittew..hee~).. Sementara menantikan the real nephew, Taqim memang sangat sangat sangat dimanjakan..pergi kemana pasti dibawa bersama..bestkan jadik budak kecik...huhu

        Dan hari ini dah 5 hari Taqim demam..klinik sudah pergi,now,dia kunjungi HBM ( Hospital Besar Melaka ) pulak..tak semena mena kena tahan wad akibat dmm panas..T_T..pls pls korang do a pray for him..pity for him..tak lalu makan,minum susu pn muntah balik,makin kurus..muka yg pucat lagi lesu.. TT__TT

        I love him very much...see d pics of Taqim---->


kena tahan wad sbb dmm panas.. pls do pray for him ya friends :(


Mula mengenali alif ba ta..hee..



Mustaqim dikala sihat =)


sukanya bila dia ceriaaa...^^



Syed Muhammad Mustaqim..!~ ILUVM :D

3 comments:

  1. SyafakAllah mustaqim yangg comel ! :')

    ReplyDelete
  2. Thanxx amal..Aminnn..InshaAllah~ :)

    ReplyDelete
  3. Budak2 biasa la tu. Anak akak ni tiap2 bln demam. Done follow u. Hope follow back ye

    ReplyDelete